Tot ziens

Home | Tot ziens

Crisis in de familie van Jozef en Maria! Jozef vertelt Maria dat een engel hem is verschenen in een droom. De boodschap was dat ze de stad moeten verlaten, direct. Ze moeten vluchten. Het is de slechte koning ter ore gekomen, dat een nieuwe koning is geboren. Zijn jaloezie bracht hem tot een bizar slecht plan: alle baby’s moeten gedood worden. Maria is van streek en verdrietig. Direct beginnen ze aan een zeer lange reis. Het plan is dat ze hun toevlucht te zoeken in Egypte, maar de reis is minstens 1000 kilometer. Omdat ze het land moeten verlaten en door ruige gebieden moeten reizen, weet Maria niet zeker wanneer ze weer contact met Sapphira kan hebben. Dit is dus het moment om afscheid te nemen. Maar niet voordat ze haar beste vriendin bedankt voor haar steun, liefde en blijvende vriendschap. Vaarwel.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.