Jozef gaat een zaak beginnen

Home | Jozef gaat een zaak beginnen

Jozef denkt er over om in Bethlehem wat timmerwerk te gaan doen. Als de kleine baby wordt geboren, kunnen ze tenminste de eerste weken daar blijven terwijl Jozef wat geld verdient. Maria vraagt Sapphira of zij ook niet kan komen? Ze zou kunnen assisteren bij de bevalling en hen de eerste dagen na de geboorte helpen. Maria denkt ook na aan oude profetieën. Zoals die over Immanuël: ‘Zie, een maagd zal zwanger worden en een zoon baren, en zal zijn naam Immanuël noemen, wat vertaald is, God met ons.’ Er zijn meer profetieën over een komende Messias. Zou dit over de zoon van Maria en Jozef gaan? Sapphira beloofd dat ze zal komen, samen met haar eigen kleine zoontje. Maria is er blij mee.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.